Η Grand Pietra Hall αποτελεί τη μεγαλύτερη αίθουσα σε όλη τη Μακεδονία και την ιδανική επιλογή για μεγάλα συνέδρια και εκδηλώσεις. Φιλοξενεί έως 2.500 άτομα και εντυπωσιάζει με τη μοναδική αρχιτεκτονική της, την ψηλοτάβανη οροφή, το φυσικό φως και την ιστορία της που κρατά από το 1913. 

Κλασική και classy, η Crystal Hall είναι μία από τις μεγαλύτερες αίθουσες του Porto Palace Hotel. Ισορροπεί την πολυτέλεια με την άνεση, συνδυάζοντας τα ιδιαίτερα διακοσμητικά της στοιχεία με τα “ζεστά” υλικά κατασκευής. Διαθέτει ξύλινο δάπεδο, φυσικό φως και ουδέτερους χρωματισμούς. 

Μία από τις πιο ευέλικτες αίθουσες του ξενοδοχείου, η Timber Hall προσαρμόζεται σε διάσταση με εσωτερικό διαχωριστικό, το οποίο τη διπλασιάζει ή τη χωρίζει σε δύο μέρη. Χαρακτηρίζεται για τον minimal διάκοσμό της, τις αυστηρές γραμμές και τις ξύλινες επιφάνειες.

Η Dock Six Hall είναι ένας χώρος πολλαπλών χρήσεων με κυρίαρχο στοιχείο το ιδιαίτερο design, με τα ασπρόμαυρα patterns, το ριγέ δάπεδο και τον κρυφό ατμοσφαιρικό φωτισμό. Συνιστάται για όλους τους τύπους εκδηλώσεων.

Μία από τις αγαπημένες αίθουσες συσκέψεων, επαγγελματικών συναντήσεων και σεμιναρίων. Διατηρεί απλές γραμμές, λευκά χρώματα, καθαρό ύφος και λούζεται από φυσικό φως. 

Ο compact σχεδιασμός της Rosso Hall την καθιστά μία από τις ιδανικές αίθουσες για κλειστές επαγγελματικές συνεδριάσεις, εκδηλώσεις και meetings. Διαθέτει ζεστά γήινα χρώματα και διακόσμηση με φυσικούς κορμούς. 

Η Verde Hall αποτελεί έναν minimal χώρο πολλαπλών επαγγελματικών χρήσεων για ανάγκες μικρότερης χωρητικότητας. Διαθέτει απαλά γήινα χρώματα, ξύλινες επιφάνειες, φυσικό φως και έναν εντυπωσιακό τοίχο με ανάγλυφα γράμματα που θα σας εντυπωσιάσει. 

Η VIP Lounge είναι ένας χώρος επαγγελματικής χρήσης με πιο προσωπικό χαρακτήρα. Ιδανική αίθουσα για brainstorming και επαγγελματικές συναντήσεις με λίγους και επίλεκτους καλεσμένους. Σχεδιάστηκε για την απόλυτη άνεσή σας.